GRAVIOLA - alternativa naturala la chimioterapie si radioterapie

Raportul Universitatii John Hopkins/SUA, cu privire la cancer:  
1. Cu totii avem celule canceroase in corp. Aceste celule nu apar insa, la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde. Cand doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor dupa tratamentele efectuate, inseamna doar ca testele sunt incapabile sa le masoare deoarece nu mai sunt in numar detectabil.  
2. Celulele canceroase apar in corp de 6 pana la 10 ori in timpul vietii unui om.  
3. Cand sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse si astfel este impiedicata multiplicarea lor si formarea de tumori.  
4. Cand este diagnosticat cancerul, inseamna ca persoana respectiva are deficiente nutritionale multiple. Aceste deficiente pot sa apara din cauze genetice, a noxelor din mediul inconjurator, a alimentatiei si a stilului de viata gresite.  
5. Pentru a preintampina deficitele nutritionale multiple, este necesara schimbarea dietei si administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la intarirea sistemului imunitar.  
6. Chimioterapia presupune "otravirea" celulelor canceroase cu rata mare  de crestere, dar astfel sunt distruse si celulele sanatoase cu crestere rapida din maduva spinarii, tractul gastro - intestinal, etc, iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima, sau plamanii pot fi iremediabil afectate.  
7. Radioterapia distruge celulele canceroase, dar, in acelasi timp, arde, cicatrizeaza si distruge celule, tesuturi si organe sanatoase.  
8. Chimioterapia si radioterapia vor reduce, la inceput, dimensiunea tumorilor. Folosirea indelungata a acestor tratamente nu va duce, insa, la distrugerea definitiva a lor.  
9. Cand in corp se acumuleaza prea multe "deseuri" toxice rezultate in urma chimio- si radioterapiei, sintemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infectii banale si a complicatiilor lor.  
10. Chimioterapia si terapia cu radiatii pot favoriza mutatii genetice in celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament si greu de distrus. Interventiile chirurgicale pot determina diseminarea (imprastierea) celulelor canceroase la alte organe (metastaze ).  
11. Cancerul este o boala a mintii, corpului, si spiritului. Gandirea pozitiva si o fire activa ajuta pe cel care lupta cu cancerul sa supravietuiasca. Furia, neiertarea si amaraciunea "construiesc" un mediu stresant si acid in corp. Trebuie sa invatam sa avem un spirit iubitor si iertator, sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata!  Am retinut urmarile negative ale chimio si radio terapiei asupra organismului.
O solutie naturala, ca alternativa la acestea o reprezinta sucul de Graviola.
Graviola, pentru prima oara in Romania in formula 100% puree/juice.  Vedeti detalii aici:
Ce este GRAVIOLA?    
Este un fruct cu tepi al copacului Guanabana, ce creste in padurile tropicale ale Amazonului. Aceasta planta a facut parte din medicina traditionala a Americii Centrale si de Sud de secole. Triburile din aceste zone foloseau frunzele si mugurii ca antibiotic natural.  
Substantele bioactive        
Ingredientele active din Graviola sunt un grup de substante numite Acetogenine annonaceous, care sunt gasite doar in familia de plante Annonaceae.      
Graviola (Annona muricata) are 82 de Acetogenine diferite (in 10 tipuri distincte) care ofera un sprijin puternic in chimioterapie.  
Studii clinice              
Studii medicale realizate de-a lungul a mai mulți ani de cercetări au descoperit că Graviola are un aport foarte important în creșterea gradului de imunitate a organismului (care poate fi slăbit de o multitudine de factori, printre care și tratamentele chimioterapeutice). Astfel, Graviola este utilizat pentru a lupta împotriva infecțiilor grave, ca întăritor al sistemului imunitar, anti-cancerigen superior, citostatic în adenom de prostată, renal, cancer colo-rectal, carcinom pancreatic, hepatic, testicular, mamar și pulmonar.        
În 1997 s-a descoperit că Acetogeninele din Graviola au o putere de 10.000 ori mai mare decât Adriamycin (un medicament chimioterapeutic folosit până atunci pe scară largă) și au avut efecte citotoxice excelente, ducând la distrugerea completă a cancerului de colon în toate testele efectuate. În plus, spre deosebire de Adriamycina, Graviola nu are nici un efect asupra celulelor sănătoase.        
Un alt studiu, efectuat în 1999, a arătat că Annoglacynele A și B, conținute în Graviola, au avut un efect de până la 10.000 de ori mai puternic decât Adriamycina în cancerul de sân MCF-7 și foarte eficient în cancerul pancreatic Faza a 2-a, iar în 2002 s-a demonstrat efectul puternic citotoxic al 6 Acetogenine în cancerul hepatic.      
Compusul 1, unul din cele cinci extracte din seminţele de graviola a fost descoperit că este “citotoxic selectiv pentru celulele adenocarcinome ale colonului (HT-29) în care există de 10.000 de ori potenţa adriamicinei”. Adriamicina este denumirea comercială a agentului chimic doxorubucină şi este cunoscut sub numele de “diavolul roşu”, poreclă obţinută atât datorită culorii roşii puternice cât şi efectelor secundare teribile ce ameninţă viaţa, care includ printre altele şi daune fatale ale sistemului cardiovascular.
Această lipsă cumplită a “citotoxicităţii selective”, abilitatea de a ucide celulele canceroase şi nu pe cele sănătoase, este ceea ce face adriamicina atât de periculoasă.        
De la studiul din 1996, fructul de graviola a fost foarte puţin cercetat. A existat un studiu al celulei în 1999 care a descoperit că fructul Graviola are o activitate împotriva cancerului la prostată şi a celui mamar.        
Un alt studiu asupra celulei realizat în 2002 a demonstrat faptul că graviola are activitate împotriva cancerului hepatic, însă nici o altă analiză nu a fost la fel de promiţătoare ca studiul original din 1996.  
Proprietati:  
- inhibă virusul de hepatită B și cancerul hepatic;  
- inhibă creșterea celulelor tumorale;  
- activitate citostatică la celulele de cancer;  
- activitate antibacterială;  
- activitate antivirală cu efect la Herpes simplex;  
- activitate antidepresivă;  
- activitate antiparazitară;  
- calmează durerile;  
- activitate anti-malarie;
- antibacterian;
- antihelmintic;
- anticonvulsivant;
- antidepresiv;
- antifungic;
- depresant cardiac;
- citotoxic; febrifug;
- hipotensiv;
- stimulent digestiv;
- vasodilatator;
- vermifug.
                                                            GRAVIOLA, extract 500 ml.
Mod de administrare: O cura cu sirop Graviola dureaza 5 zile si se administreaza dupa cum urmeaza:
Ziua 1:  dimineata 20 ml, la pranz 20 ml
Ziua 2, 3, 4 si 5: dimineata 30 ml, la pranz 30 ml, seara 30 ml.
Recomandari: extractul de Graviola trebuie consumat doar dupa masa.
Se dilueaza cu 150-200 ml de apa.
Se recomanda ca inainte de masa sa se bea una, doua cani cu ceai de salcam.
Odata deschisa sticla, se pastreaza doar in frigider si se consuma de preferat in 5 zile.
Dupa cura de 5 zile se recomanda o pauza de 3 saptamani, dupa care se poate relua.
Prezentare: sticla 500 ml extract pur Graviola.
Sunt atatia oameni ce pot scapa de chimioterapie! Poate fi folosit si in scop preventiv.
Pretul: 169 lei
GRAVIOLA, capsule 60 buc - 120mg
Graviola (annona muricata), este un copac vesnic verde din padurile tropicale Amazoniene. Acesta produce un fruct lung, cu tepi, de culoare verde, denumit Graviola in Brazilia, guanabana in limba spaniola si neinspirat Soursop in engleza.
Pe langa fructul mare, cu miez dulce-acrisor de culoare alba, care se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru a face bauturi, sa dovedit ca si frunzele au un puternic efect antitumoral.
Pe langa faptul ca este un remediu pentru cancer, graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atat in infectii bacteriene cat si fungice. Este eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, scade tensiunea arteriala si este utilizat pentru stari depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.
Pulpa fructului este popular in sucuri, serbeturi, si piureuri, si prezinta note de picant si dulce. Acesta poate fi, de asemenea, curatate si mancat, desi unele gasi numai gustul prea acru. Ca un fruct, graviola nu poate dovedi exceptional, dar cu siguranta are un istoric indelungat de utilizare in caile de atac vechi si acum moderne pe baza de plante.
In timpuri, frunzele de graviola au fost folosite pentru ceai pentru a reduce umflarea membranelor mucoase (guturai) sau pentru a trata boli hepatice. Semintele negre au fost adesea zdrobite si utilizat ca vermifug. Toate partile arborelui pot fi macinate si folosit ca un sedativ sau ca un anticonvulsivant. Fructele au fost utilizate pentru a reduce durerile articulare, pentru a trata boli de inima, ca un sedativ, pentru a induce travaliul, sau pentru a reduce tusea sau gripa.
In timpurile moderne, graviola sa dovedit a fi interesant pentru cercetatori medicale, deoarece contine substante chimice numite acetogenins annonaceous. Aceste substante chimice s-au dovedit a avea proprietati citotoxice, cu alte cuvinte, acestea au tendinta de a ataca celulele canceroase. De asemenea, acesti compusi pot fi un insecticid util, mai multe universitati proeminente, cum ar fi Purdue, au facut studii cu componentele graviola, si considera ca folosirea acestora in timp, este benefica persoanelelor cu problemele enumerate mai sus.
Studii medicale recente au descoperit ca Graviola are un efect pozitiv foarte important in ridicarea gradului de imunitate al organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori, printre care si tratamentele chimioterapeutice).
In 1976 Institutul National de Cancer al SUA a demarat un studiu cu finantare federala. In urma studierii a peste 20 mii specii de plante, frunzele de Graviola, o planta din padurea Amazoniana, s-au dovedit a avea un puternic efect antitumoral. NCI a inaintat firmelor de medicamente studiile lor. A intrat pe piata ca supliment alimentar sub numele de GRAVIZON. Pe langa efectul citolitic asupra celulelor canceroase are si efecte multiple in mentinerea starii de sanatate (calmant nervos, regularizarea presiunii sangelui etc). Studiile s-au concentrat asupra unor fito-chimicale - numite Annonaceous acetogenins-continute in frunze, seminte si tulpina. Studiile publicate au demonstrat efectul toxic selectiv asupra unor celule tumorale. Nu numai ca are efect citolitic asupra unor tipuri diferite de celule canceroase rezistente la tratamente citostatice, dar se pare ca are o afinitate speciala catre acestea, remarca un studiu al unei universitati americane.
Proprietati si actiuni: antibacterian, antihelmintic, anticanceros, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensive, insecticid, sedative, stimulent digestiv, vasodilator, vermifug. Efectul acestor suplimente se vede in general in timp. Pentru marea majoritate a bolnavilor, care afla in fazele terminale de boala lor, tratamentul trebuie cumulat cu celelalte tratamente.
Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de douazeci de ani. Ce au relevat aceste teste ?
Substantele active identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si cancer pancreatic. Substantele active s-au dovedit a fi de pana la 10.000 de ori mai puternice in incetinirea cresterii celulelor canceroase decat Adriamycin, un medicament frecvent utilizat in chimioterapie!
Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola distruge selectiv numai   celulele canceroase, fara a afecta celulele sanatoase!
Mod de administrare:
In functie de scopul pt care se consuma, se fac cure a cate 3 luni, cu pauza o luna.
Preventiv: capsule de 2-3 ori / zi cate o buc.
Curativ: capsule 6 buc. pe zi (cate 2 de 3 ori), dar mai eficienta este pudra sau comprimatele: pudra 5 g pe zi dimineata, comprimate 6 buc pe zi (cate 2 de 3 ori). Pudra se recomanda sa se dilueze intr-un pahar cu ceai sau suc preparat in casa (este amara).
Atentie: Datorita faptului ca Graviola scade tensiunea, persoanele cu tensiune mare pot renunta la tabletele de scadere a tensiunii, iar cele cu tensiunea mica reduc doza de la 5 la 3 g, pana se obisnuieste organismul sau contracareaza efectele scaderii tensiunii (ameteala, amorteala in brate) cu o cafea sau vin rosu (depinde de tabieturile fiecaruia).
Pentru o cura de 3 luni cu comprimate este nevoie de 6 flacoane, iar pentru cura cu pudra este nevoie de 4 pungi, iar pentru tratamentul preventiv este nevoie doar de jumatate din cantitati.
Pretul: 63 lei
GRAVIOLA, comprimate 100 buc - 500 mg
Graviola (annona muricata), este un copac vesnic verde din padurile tropicale Amazoniene. Acesta produce un fruct lung, cu tepi, de culoare verde, denumit Graviola in Brazilia, guanabana in limba spaniola si neinspirat Soursop in engleza.
Pe langa fructul mare, cu miez dulce-acrisor de culoare alba, care se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru a face bauturi, sa dovedit ca si frunzele au un puternic efect antitumoral.
Pe langa faptul ca este un remediu pentru cancer, graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atat in infectii bacteriene cat si fungice. Este eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, scade tensiunea arteriala si este utilizat pentru stari depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.
Pulpa fructului este popular in sucuri, serbeturi, si piureuri, si prezinta note de picant si dulce. Acesta poate fi, de asemenea, curatate si mancat, desi unele gasi numai gustul prea acru. Ca un fruct, graviola nu poate dovedi exceptional, dar cu siguranta are un istoric indelungat de utilizare in caile de atac vechi si acum moderne pe baza de plante.
In timpuri, frunzele de graviola au fost folosite pentru ceai pentru a reduce umflarea membranelor mucoase (guturai) sau pentru a trata boli hepatice. Semintele negre au fost adesea zdrobite si utilizat ca vermifug. Toate partile arborelui pot fi macinate si folosit ca un sedativ sau ca un anticonvulsivant. Fructele au fost utilizate pentru a reduce durerile articulare, pentru a trata boli de inima, ca un sedativ, pentru a induce travaliul, sau pentru a reduce tusea sau gripa.
In timpurile moderne, graviola sa dovedit a fi interesant pentru cercetatori medicale, deoarece contine substante chimice numite acetogenins annonaceous. Aceste substante chimice s-au dovedit a avea proprietati citotoxice, cu alte cuvinte, acestea au tendinta de a ataca celulele canceroase. De asemenea, acesti compusi pot fi un insecticid util, mai multe universitati proeminente, cum ar fi Purdue, au facut studii cu componentele graviola, si considera ca folosirea acestora in timp, este benefica persoanelelor cu problemele enumerate mai sus.
Studii medicale recente au descoperit ca Graviola are un efect pozitiv foarte important in ridicarea gradului de imunitate al organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori, printre care si tratamentele chimioterapeutice).
In 1976 Institutul National de Cancer al SUA a demarat un studiu cu finantare federala. In urma studierii a peste 20 mii specii de plante, frunzele de Graviola, o planta din padurea Amazoniana, s-au dovedit a avea un puternic efect antitumoral. NCI a inaintat firmelor de medicamente studiile lor. A intrat pe piata ca supliment alimentar sub numele de GRAVIZON. Pe langa efectul citolitic asupra celulelor canceroase are si efecte multiple in mentinerea starii de sanatate (calmant nervos, regularizarea presiunii sangelui etc). Studiile s-au concentrat asupra unor fito-chimicale - numite Annonaceous acetogenins-continute in frunze, seminte si tulpina. Studiile publicate au demonstrat efectul toxic selectiv asupra unor celule tumorale. Nu numai ca are efect citolitic asupra unor tipuri diferite de celule canceroase rezistente la tratamente citostatice, dar se pare ca are o afinitate speciala catre acestea, remarca un studiu al unei universitati americane.
Proprietati si actiuni: antibacterian, antihelmintic, anticanceros, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensive, insecticid, sedative, stimulent digestiv, vasodilator, vermifug. Efectul acestor suplimente se vede in general in timp. Pentru marea majoritate a bolnavilor, care afla in fazele terminale de boala lor, tratamentul trebuie cumulat cu celelalte tratamente.
Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de douazeci de ani. Ce au relevat aceste teste ?
Substantele active identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si cancer pancreatic. Substantele active s-au dovedit a fi de pana la 10.000 de ori mai puternice in incetinirea cresterii celulelor canceroase decat Adriamycin, un medicament frecvent utilizat in chimioterapie!
Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola distruge selectiv numai   celulele canceroase, fara a afecta celulele sanatoase!
Mod de administrare:
In functie de scopul pt care se consuma, se fac cure a cate 3 luni, cu pauza o luna.
Preventiv: comprimate de 3 ori pe zi cate una.
Curativ: comprimate 6 buc pe zi (cate 2 de 3 ori).
Atentie: Datorita faptului ca Graviola scade tensiunea, persoanele cu tensiune mare pot renunta la tabletele de scadere a tensiunii, iar cele cu tensiunea mica reduc doza de la 5 la 3 g, pana se obisnuieste organismul sau contracareaza efectele scaderii tensiunii (ameteala, amorteala in brate) cu o cafea sau vin rosu (depinde de tabieturile fiecaruia).
Pentru o cura de 3 luni cu comprimate este nevoie de 6 flacoane, iar pentru cura cu pudra este nevoie de 4 pungi, iar pentru tratamentul preventiv este nevoie doar de jumatate din cantitati.
Pretul: 81 lei
GRAVIOLA, pudra pachet de 120 grame
Graviola (annona muricata), este un copac vesnic verde din padurile tropicale Amazoniene. Acesta produce un fruct lung, cu tepi, de culoare verde, denumit Graviola in Brazilia, guanabana in limba spaniola si neinspirat Soursop in engleza.
Pe langa fructul mare, cu miez dulce-acrisor de culoare alba, care se poate consuma ca atare sau poate fi folosit pentru a face bauturi, sa dovedit ca si frunzele au un puternic efect antitumoral.
Pe langa faptul ca este un remediu pentru cancer, graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atat in infectii bacteriene cat si fungice. Este eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, scade tensiunea arteriala si este utilizat pentru stari depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.
Pulpa fructului este popular in sucuri, serbeturi, si piureuri, si prezinta note de picant si dulce. Acesta poate fi, de asemenea, curatate si mancat, desi unele gasi numai gustul prea acru. Ca un fruct, graviola nu poate dovedi exceptional, dar cu siguranta are un istoric indelungat de utilizare in caile de atac vechi si acum moderne pe baza de plante.
In timpuri, frunzele de graviola au fost folosite pentru ceai pentru a reduce umflarea membranelor mucoase (guturai) sau pentru a trata boli hepatice. Semintele negre au fost adesea zdrobite si utilizat ca vermifug. Toate partile arborelui pot fi macinate si folosit ca un sedativ sau ca un anticonvulsivant. Fructele au fost utilizate pentru a reduce durerile articulare, pentru a trata boli de inima, ca un sedativ, pentru a induce travaliul, sau pentru a reduce tusea sau gripa.
In timpurile moderne, graviola sa dovedit a fi interesant pentru cercetatori medicale, deoarece contine substante chimice numite acetogenins annonaceous. Aceste substante chimice s-au dovedit a avea proprietati citotoxice, cu alte cuvinte, acestea au tendinta de a ataca celulele canceroase. De asemenea, acesti compusi pot fi un insecticid util, mai multe universitati proeminente, cum ar fi Purdue, au facut studii cu componentele graviola, si considera ca folosirea acestora in timp, este benefica persoanelelor cu problemele enumerate mai sus.
Studii medicale recente au descoperit ca Graviola are un efect pozitiv foarte important in ridicarea gradului de imunitate al organismului (care poate fi slabit de o multitudine de factori, printre care si tratamentele chimioterapeutice).
In 1976 Institutul National de Cancer al SUA a demarat un studiu cu finantare federala. In urma studierii a peste 20 mii specii de plante, frunzele de Graviola, o planta din padurea Amazoniana, s-au dovedit a avea un puternic efect antitumoral. NCI a inaintat firmelor de medicamente studiile lor. A intrat pe piata ca supliment alimentar sub numele de GRAVIZON. Pe langa efectul citolitic asupra celulelor canceroase are si efecte multiple in mentinerea starii de sanatate (calmant nervos, regularizarea presiunii sangelui etc). Studiile s-au concentrat asupra unor fito-chimicale - numite Annonaceous acetogenins-continute in frunze, seminte si tulpina. Studiile publicate au demonstrat efectul toxic selectiv asupra unor celule tumorale. Nu numai ca are efect citolitic asupra unor tipuri diferite de celule canceroase rezistente la tratamente citostatice, dar se pare ca are o afinitate speciala catre acestea, remarca un studiu al unei universitati americane.
Proprietati si actiuni: antibacterian, antihelmintic, anticanceros, anticonvulsivant, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensive, insecticid, sedative, stimulent digestiv, vasodilator, vermifug. Efectul acestor suplimente se vede in general in timp. Pentru marea majoritate a bolnavilor, care afla in fazele terminale de boala lor, tratamentul trebuie cumulat cu celelalte tratamente.
Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente din America a efectuat experimente timp de douazeci de ani. Ce au relevat aceste teste ?
Substantele active identifica si distrug celulele maligne, in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, pulmonar si cancer pancreatic. Substantele active s-au dovedit a fi de pana la 10.000 de ori mai puternice in incetinirea cresterii celulelor canceroase decat Adriamycin, un medicament frecvent utilizat in chimioterapie!
Mai mult, spre deosebire de chimioterapie, compusul extras din arborele de Graviola distruge selectiv numai   celulele canceroase, fara a afecta celulele sanatoase!
Mod de administrare:
In functie de scopul pentru care se consuma, se fac cure a cate 3 luni, cu pauza o luna.
Preventiv: pudra 3 g pe zi dimineata.
Curativ: pudra 5 g pe zi dimineata. Se recomanda sa se dilueze intr-un pahar cu ceai sau suc preparat in casa (este amara).
Atentie: Datorita faptului ca Graviola scade tensiunea, persoanele cu tensiune mare pot renunta la tabletele de scadere a tensiunii, iar cele cu tensiunea mica reduc doza de la 5 la 3 g, pana se obisnuieste organismul sau contracareaza efectele scaderii tensiunii (ameteala, amorteala in brate) cu o cafea sau vin rosu (depinde de tabieturile fiecaruia).
Pentru o cura de 3 luni cu comprimate este nevoie de 6 flacoane, iar pentru cura cu pudra este nevoie de 4 pungi, iar pentru tratamentul preventiv este nevoie doar de jumatate din cantitati. 
Pretul: 63 lei